Feb 24, 2012

Cough Syrup - Glee



Life too short..:)

Addicted this song..like the title.

Feb 6, 2012

terukir di bintang



"Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayang kan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia..
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan…kamu…Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu"

Feb 2, 2012

Another Love Song

Haaa...ade lagi lagu feveret aku..

311-Love Song.

Lagu ni diperkenalkan oleh Power Rangers.Bile aku dengar lagi ni (tgh dengar ni)..aku rase cm nk sengeh2 jer..teringat zaman cinta dulu..skrg pn bercinta gak,tp..dh upper level sikit. advance la katerkan..matured2 sikit cara bercintanyer..hahaha..

Keyla,baru tringat. Hari ni x sms "mama" (anak aku panggil daddy nyer mama) lagi..so,aku nk sms la ni..nk bgtau:

"U,jom makan dominos. I pay.."

Hahaha..cmfrm de ckp,

Alaaa...hr ni i ade meeting,balik lambat. Kite g beli foods dekat2 jela ek..haa,kan ade pasar malam hari ni.."

*Hari Khamis=hari meeting "mama". So,xleh g makan jauh2..sbb de balik taim bulan pn dh kuar..*

Feb 1, 2012

ALL ABOUT HIM & SONG...



A nice song.he dedicated to me.:). Once i really8 crazy with this song..hahaha..i'm kinda type that love to express feeling thru songs..I will said direct to him "hey,that song..for u!"..straight to the point. But, he isn't. Contohnyer,he will sms me, "U,dengar x lagu ****?best kan?"..Then,the next day i heard that song is when he ask me to miscall him..he assign that songs as my ringtones..Guys,biaserla..don't expect them jadi cm Seth Tan dalam citer Nora Elena tu..haha..but,i love if he is Amir in Vanila Coklat..x perlu nk romantik2 selalu,i like those yg rough but sweet in diff ways..

But,the best song you ever gv to me is.. " 1st lady-never be replaced"

And the best song i think that suit you is ..."auburn-perfect two"


Link

ALHAMDULILAH...

Few days away from deep,peace sleep. Worrying about something.Knowing the result make me "THANK YOU ALLAH"..:). About what? Something I won't share here. Enuff me,my mom,my sis and Power Rangers & some of my close frens je yg tau.. Ek leh,kalau xmo bgtau,watpe nk cer kat sini plak kan..hahaha.aku punyer sukela..tp,xde mende sgt pn sbnrnye.haha

But, one thing i know...we can live happily..




"Lagu ni remind me zaman kat UTM dulu"



"Lagu ni adalah lagu 1st aku belajar main gitar..:)..memory,memory"