Nov 14, 2011

BILA RASA HENFON NK KENE BUANG

Aku x mampu hidup kalau x jailbreak 'bendalah' ni...

Minggu lpas aku downgrade 5 ke 4.3.3..end up,'bendalah' ni almost kiok..huhu.giler,baru aku tau kalau upgrade 5,baseband pn de upgrade 4.11.08..di mana apple dh lock bb tu..

Aku tdo 3 jam hr tu..3 jam sahaja.kul 5.30 pagi,then 8.30 dh bangun..bkan nak sgt bangun awal..lagi2 hr ahad.tp,sbb budak kecik tula..bangun awal plak.g korek2 muke aku,panjat badan akula...

Kul 3 aku nk pi kenduri,tp phone cm cilaka xleh gune lagi..sampai aku dh nearly gv up..sbb xtau nk buat ape dah.xtau ntah camne aku buat..dengan senyuman lebar..aku miscall power rangers..de pn sengeh jer..yerla,maksdnye phone aku dh ok.terror gak aku unlock bb 4.11.08..

So,skrg ni aku bersiaran dr ios 4.3.3..xleh nk upgrade ios5 sbb error 3194...budus.tp akan kuusahakan gak..

But well,aku dh jailbreak..skrg mase utk penuhkan screen 'bendalah' ni...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Nov 11, 2011

SONG LIKE A DRUG

This song is like a drug
It's addictive
I can't get enough of it..




When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
and the bullets catch in her teeth
Life goes on, it gets so heavy
The wheel breaks the butterfly
Every tear a waterfall
In the night the stormy night she'll close her eyes
In the night the stormy night away she'd fly

Nov 2, 2011

I HATE THIS

Korang tau ape yg aku benci, x suker????

Bile org complain anak aku kecik..anak aku kurus..serious aku hangin giler.Sound sort of like aku x bg makan...x ckup bg zat2..excuse me,if I can trade with anything aku mmg nk trade in aper2 ganti ngan appetite anak aku sorg tu...he is so so so so so (100000x) demanding n choosy in foods.

He is 11kg..well,not so big not so small..Nak kater x bg minum susu bagus,aku bg Enfagrow sampai 2 tin besar + 2 kotak sebulan...try bg Dutch Lady(kot2 la taste de nk susu murah2) de campak je botol susu (sambil senyum pandang aku)...

Well,Power Rangers time kecik pn kecik...so??????????????nape skrg gemok?then,better shadap keh..i know wat im doin with my son..cuber try jage anak aku sikit.sehari pn jadila..tgk camne deyoll leh hadap x ngan de nye active tu..dengan siang tdo 2 jam jer..pastu all day main,main,main..can deyoll tu make him makan until jadi gemok?

Conclusionnyer...asalkan anak aku sihat..IS MORE THAN ENUFF FOR ME!~