Jun 17, 2011

I BOUGHT IT..


Yer...aku dh beli 1 semalam..tp,x bace lagi..wiken ni nk bace..;)

Jun 16, 2011

NORA ELENA EDISI FINAL EPISODE


Serious,aku x sabar tunggu pukul 7 hr ni..Nak tunggu ending Nora Elena.Read somewhere she will die..will she?Please,please,please...make it NO! Even aku x fully concentrate tgk cite ni 100%,tp feeling tu mmg masuk tahap dalam nye la..cite ni makan dalam gakla de nye impact. I can't imagine how Seth will react IF Nora die..

Hope citer yg ganti Nora Elena ni,best gakla.Dah lame aku x layan cite melayu kul 7pm.Dah lame aku x tgk citer melayu yg mampu aku buat tersengeh2 sorg diri..bile tgk Seth Tan surprise Nora ngan flowers penuh dalam bonet kete,aku yg blushing,aku yang gedik2 sorg2..Aku boleh "rase" wehh Seth betul2 sayang kat Nora tu..




SUMPAH AKU AKAN RINDU CITE NI....

Jun 14, 2011

FOLLOW UP TO DATE...NORA ELENA (NAK JUGAK)

Gile lame x update blog..hr tu janji nk update pasal besday Q la bagai..tgk2 dh 3 bulan outdated..hehehe..xdop mase plok doh loni...kawe tkar department..skrg kat spare part..dahla cover OZ ngan New Z..kul 7.30 keje,3.30 balik..mmg best giler..tp,tula..nk menulis bagai ni jadi xde mase plak..

Well,aku rase mostly seme pmpuan2 kat Mesia ni tgh gedik2 santai angau cite Nora Elena..aku termasukla gak..even,x fully concentrate.tp,bile part2 Seth Tan tu berkelakuan agak romantik2..aku jadi cm cloud 9 gak...sape xmo shuben seperi Seth Tan tu kan..kan..kan..bile part Yvonne gedik2 kat Seth Tan,aku plak yg neves..ngalahkan neves mase nk kawen dulu..

Dulu,aku x suke pn Aaron Aziz..x minat nk tgk de yg berbadan sasa kalahkan Fahrin Ahmad "ku" itu....tp,skrg,taste aku dh berubah..Aaron Aziz dh jadi top list aku dh..bt,watever pn..boipren gua jugak ttp paling ensem..yg best kat cite ni,lagu Sofaz tu.."dan bila esok"..lagu yg bile aku dengar mmg x mampu nk tutup mulut dr nyanyi..sampaikan Q pn naik syok ngan lagu ni..bile dengar jer,terus pulun terpacak depan tv sambil waiving hands...

Eh..eh,Transformer nk mai Mesia dah ni..lagi 2 minggu ja..haruslah aku g menonton..oh Transformer...xde ape movie yg paling best dlm dunia ni selain menonton TRANSFORMER...;)