May 18, 2010

CONTEST "TIDUR PALING COMEL" by INFANTIA HOUSE




Saje2 nk try masuk contest...contest tido baby paling comel..

Ni syarat2 de...
  1. Jadi follower blog InfantiaHouse ...
  2. Letakkan banner di atas di ruang sidebar blog anda...
  3. Copy & paste tajuk entry anda seperti diatas dan pastikan buat link ke..http://infantiahouse.blogspot.com/2010/03/contest-tidur-paling-comel-by.html terus ke blog InfantiaHouse...
  4. Letakkan Gambar anak yang yang berumur 0 - 4 tahun.
  5. Gambar tu mesti gambar bayi yg tengah tidur nyenyak bersama bantal. ( tak kisah la nak aksi mcm mana..yg penting dia sedang enak tidur dan aksinya mencuit hati...)
    Baby tu tak semestinya anak anda..letak anak sape2 pun boleh, yang penting baby tu mesti ada pertalian darah dengan anda.
  6. Letakkan juga nama, umur, tarikh lahir dan warna kesukaan dia (untuk hadiah nanti)
  7. Dan jgn lupa, tinggalkan link utk penyertaan anda dalam comment box dlm entry ni...
  8. Disebabkan beberapa permintaan dan ramai yg baru tahu contest ni..pihak syarikat telah bersetuju untuk melanjutkan lagi contest ni sehingga 31 Mei 2010 jam 11.59mlm~~ cepat2 jgn lambat yer....



So,aku pn letakla pic Mr Q


Tido mimpi angel...

Name: Mohamad Qarliff Addean

Age: 1 month 3 week +

D.O.B: 22nd March 2010

Favorite Color: White & Red



So..for those out there yg ade baby..jom join ramai2 contest ni....

Click here only.....

No comments: